Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

"Ragyoghatsz ősszel,                                                                                                                                                                                                 gyönyörű leszel télen                                                                                                                                                                                                           és a napsugaras nyárban, csilloghatsz a gyönyörű napfényben.                                                                                                                                        legyen minden ruhádhoz káprázatos ékszered."

Cégünk Küldetése is ez: Bármely hölgy megtalálja a számára a megfelelő színt, a megfelelő minőséget a szeretettel hordott ruháihoz.

Ékszereink, vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

A fentiekhez összefoglalásképpen, nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ékszereink mindig és kizárólag bőrbarát alkatrészekből készüljenek.

És amivel díszítjük ékszereinket:   

  1. Minőségi hegyikristályokkal. A hegyikristály a drágakő elődje. Már az ókori görögök is ezt használták. Azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek. Ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.     
  2. Bohémia kristályokkal. Amit tudni érdemes róla, hogy minőségében, tisztaságában kifinomultságában a világ egyik leggyakrabban használt ékszerdíszítő ékköve.                                                                                                 
  3. Koronakristály - kivételes tisztasága és tökéletes fénytörése révén - a 21. század legcsodálatosabb csillogású ékszerei készülnek belőle. A Koronakristály páratlan szépségű, így a gazdag forma és színválasztékából, minden igényes nő megtalálja a saját ékességét.