Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

EURO-BULDOG KFT

Budapest 1045 Virág u. 20.

+36-70-411 3742

"Ragyoghatsz ősszel,                                                                                                                                                                                                 gyönyörű leszel télen                                                                                                                                                                                                           és a napsugaras nyárban, csilloghatsz a gyönyörű napfényben.                                                                                                                                        legyen minden ruhádhoz káprázatos ékszered."

Cégünk Küldetése is ez: Bármely hölgy megtalálja a számára a megfelelő színt a megfelelő minőséget a szeretettel hordott ruháihoz.

Ékszereink, vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

A fentiekhez összefoglalásképpen, nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ékszereink mindig és kizárólag bőrbarát alkatrészekből készüljenek.

És amivel díszítjük az ékszereinket:   

  1. Minőségi osztrák kristályokkal.  
  2. Bohémia kristályokkal. Amit tudni érdemes róla, hogy minőségében, tisztaságában kifinomultságában a világ egyik leggyakrabban használt ékszerdíszítő ékköve.                                                                                                 
  3. Koronakristály - kivételes tisztasága és tökéletes fénytörése révén - a 21. század legcsodálatosabb csillogású ékszerei készülnek belőle. A Koronakristály páratlan szépségű, így a gazdag forma és színválasztékából, minden igényes nő megtalálja a saját ékességét.

Szeretettel várjuk érdeklődésed: