Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen alapanyagból készülnek ékszereink?

Ékszereink, vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

A fentiekhez összefoglalásképpen, nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ékszereink mindig és kizárólag bőrbarát alkatrészekből készüljenek.

Mivel díszítjük az ékszereinket? 

  1. Swarovski kristályokkal. A név önmaga reklámja.       
  2. Bohémia kristályokkal. Amit tudni érdemes róla, hogy minőségében, tisztaságában kifinomultságában a világ egyik leggyakrabban használt ékszerdíszítő ékköve.                                                                                                 
  3. Koronakristály - kivételes tisztasága és tökéletes fénytörése révén - a 21. század legcsodálatosabb csillogású ékszerei készülnek belőle. A Koronakristály páratlan szépségű, így a gazdag forma és színválasztékából, minden igényes nő megtalálja a saját ékességét.

Fémallergiások viselhetik e az ékszereket?

Igen. Ékszereink 99,9%-ban antiallergének. Vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

Honnan tudom, hogy az adott ékszer miből készült és milyen kristállyal lett díszítve?

Termékeinknél mindig pontosan feltüntetjük, hogy miből van az alapanyag elkészítve, ha van akkor milyen bevonattal készült, és milyen kristállyal lett díszítve.

Hogyan kell kezelni az ékszereket?

Mivel ékszereink díszítése kristályból készült ez nyilvánvalóvá teszi azt is, hogy minden kristály alapanyaga az üveg, tehát törékeny és karcolásra érzékeny. Így tisztítása is figyelmet igényel. Szemüveg törlők, szarvasbőr, szarvasbőr utánzatok alkalmasak erre.

Ne használja ékszerék olyan munka közben, úszás vagy sport közben amely erős izzadással vagy az ékszer felületének sérülésével vagy rongálódásával járhat. Az uszodákban, fürdőkben használt vegyszerek szintén akár végleges károsodást okozhatnak a minőségben

Lekophatnak e az ékszerről a bevonatok?

Az acél ékszereink élettartama kitűnő. A ródiummal bevont ékszereink nagyon igényesen és a tartósságra fokozott figyelemmel készültek. Ezek is kellő figyelem mellett szinte egy életen át hordhatók. Az izzadság, a tisztálkodáshoz használt szerek, vegyi anyagok, mint pl az uszodában a víz fertőtlenítők, a gyógyvizekben található ásványok stb. alaposan lerövidítik a bevonatos ékszerek élettartamát. Vigyázzon rá.

További kérdéseit örömmel megválaszoljuk a:

info@eubrill.hu

vagy a:

+3670-411 3742

telefonszámon.

Üdvözlettel Eubrill csapata