Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen alapanyagból készülnek ékszereink?

Ékszereink, vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

A fentiekhez összefoglalásképpen, nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ékszereink mindig és kizárólag bőrbarát alkatrészekből készüljenek.

Mivel díszítjük ékszereinket? 

  1. Minőségi hegyikristályokkal. A hegyikristály a drágakő elődje és már az ókori görögök is ezt használták. Azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek. Ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.     
  2. Bohémia kristályokkal. Amit tudni érdemes róla, hogy minőségében, tisztaságában kifinomultságában a világ egyik leggyakrabban használt ékszerdíszítő ékköve.                                     
  3. Koronakristály - kivételes tisztasága és tökéletes fénytörése révén - a 21. század legcsodálatosabb csillogású ékszerei készülnek belőle. A Koronakristály páratlan szépségű, így a gazdag forma és színválasztékából, minden igényes nő megtalálja a saját ékességét.

Fémallergiások viselhetik-e az ékszereket?

Igen. Ékszereink 99,9%-ban antiallergének. Vagy az orvosi területen is használt szuper antiallergén bőrbarát acélból készültek, vagy ródium bevonattal, vagy aranybevonattal. A ródiumról érdemes tudni hogy talán a legdrágább platinafém amit az orvostudomány is használ egyes műtéteknél a csontok összeforrasztásához.

Honnan tudom, hogy az adott ékszer miből készült és milyen kristállyal lett díszítve?

Termékeinknél mindig pontosan feltüntetjük, hogy miből van az alapanyag elkészítve, ha van akkor milyen bevonattal készült, és milyen kristállyal lett díszítve.

Hogyan kell kezelni az ékszereket?

Mivel ékszereink díszítése kristályból készült és minden kristály alapanyaga az üveg, tehát törékeny és karcolásra érzékenyek. Így tisztításuk figyelmet igényel. Szemüvegtörlők, szarvasbőr, szarvasbőr utánzatok alkalmasak erre.

Ne használja ékszerét olyan munka közben, úszás vagy sport közben amely erős izzadással vagy az ékszer felületének sérülésével vagy rongálódásával járhat. Az uszodákban, fürdőkben használt vegyszerek szintén akár végleges károsodást okozhatnak a minőségben

Lekophatnak-e az ékszerről a bevonatok?

Az acél ékszereink élettartama kitűnő. A ródiummal 8platina) bevont ékszereink nagyon igényesen és a tartósságra fokozottan figyelve készültek. Ezek is kellő figyelem mellett szinte egy életen át hordhatók. Az izzadság, a tisztálkodáshoz használt szerek, vegyi anyagok, mint pl az uszodában a víz fertőtlenítők, a gyógyvizekben található ásványok stb. alaposan lerövidítik a bevonatos ékszerek élettartamát. Vigyázzon rájuk!

Miért érdemes regisztrálni és törzsvásárlóvá válni?

A regisztrációkor választhat 1 párat bedugós (pötty) fülbevalóink közül.  10 színben vannak,  a legjobban tetsző ajándék az első vásárláshoz.  Az első vásárláskor adhatja a kosárhoz.

Jó hír,  hogy minden további vásárláskor választhat egy párat az "ajándék " menüpontban szereplők közül!

Továbbá minden törzsvásárló 5% kedvezményt kap a termékekre. A fiókjába belépés után fogja ezt látni.

Hírleveleinkben aktuális ajánlatokról, kedvezményekről, szezonális akciókról tájékoztatjuk. Iratkozzon fel, ha ezekről értesülni szeretne és szeretne kedvezményes (nagyobb %) ajánlatokat kihasználni.

Miért érdemes hírlevélre feliratkozni?

Hírleveleinkben aktuális ajánlatokról, kedvezményekről, szezonális akciókról tájékoztatjuk. Érdemes feliratkozni, ha szeretne nagyobb kedvezményre szert tenni (nagyobb %),  akciókról értesülni, akkor is ha Ön nem törzsvásárlónk. 

Miért érdemes hírlevélre feliratkozni, ha Ön törzsvásárló?

Törzsvásárlóként is érdemes feliratkozni, mert csak a hírlevélre felíratkozottaknak küldhetünk ki hírlevelet!

Ha nem iratkozik fel, nem fogja tudni, ha a törzsvásárlói kedvezménynél nagyobb (több, mint 5 %) kedvezmény van.

 

További kérdéseit örömmel megválaszoljuk:

millioncrystal99@gmail.com

vagy a:

+3670-411 3742

telefonszámon.

Üdvözlettel MillionCrystal csapata